[Afisz. Incipit] Zw. Zaw. Prac. Kolejowych R.P. ... urządza ... koncert masowy muzyki polskiej ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o koncercie w Operze Leśnej 8.07.1951 r.
Keywords: Opera Leśna (Sopot) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.