Ex Libris Mathilde Schulz BW. - Wenig, Bernhard (1871-1940) (1898)
W prostokątnej ramce, na tle kwiatów róży, w owalu profil głowy kobiecej, u dołu napis: Ex Libris Mathilde Schulz. Sygn. aut. w obrębie kompoz.