Ex Libris Gabrjeli Banach TCS. - Cieślewski, Tadeusz (1895-1944) (1943)
Przedstawia stojące na stoliku lustro w ozdobnej ramie, w którym odbija się akt kobiety z książką, u góry napis: Ex Libris, u dołu, na szarfie napis: Gabrjeli Banach. Sygn. aut. w obrębie kompoz.