Okręgowe zawody lekkoatletyczne. (Gdańsk : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o zawodach, które odbyły się 11-12.05.1946 r. na Stadionie przy ul. Traugutta pod patronate, S. Zrałka.
Keywords: Zrałek, Stanisław -- (1907-1954).; Sport -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne