Chałupy' 79 : kaszubskie łodzie pod żaglami 21 lipca o godz 10.00 / Jakubowski. - Jakubowski, Krzysztof (1946- ). ([wydawca nieznany], 1978)
Plakat. Na druku łodzie pod żaglami. W prawym dolnym rogu nazwisko autora wraz z datą powstania plakatu.