Międzynarodowy VIII Listopad Poetycki : Poznań-Kalisz 13-16 listopada 1985 / Marszałek. - Marszałek, Grzegorz (1946-2025) (Krajowa Agencja Wydawnicza RSW "Prasa-Książka-Ruch", 1985)
Plakat imprezy ; nazwisko autora na prawej krawędzi ; postać w białym szalu, pół głowy przechodzi w karty.