[Afisz. Incipit] I Ogólnopolski Turniej Miast w piłce ręcznej drużyn 7-osobowych ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o turnieju z udziałem reprezentacji Okręgów Łodzi, Poznania, Warszawy i Gdańska 5-7.02.1954 r. w Sali Wojska Polskiego we Wrzeszczu przy ul Słowackiego.
Keywords: Piłka ręczna -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.