Fréderic Auguste par la Grace de Dieu Roi de Saxe, Duc de Varsovie etc. [Inc.:] Nous ne pouvons quitter cette Capitale [...] = Fryderyk August z Bozey Łaski Król Saski Xiaże Warszawski etc. [Inc.:] Nie możemy z tey Naszey oddalić się Stolicy [...] : W Pałacu Naszym w Warszawie dnia 26 Grudnia 1807 / Frederyk August, Stanisław Breza. - Fryderyk August I (król Saksonii ; 1750-1827) ([s.n.], 1807)
Druk ulotny dot odezwy Fryderyka Augusta i do podwładnych w Warszawie, z 26 Grudnia 1807.