Aleksander Wampiłow - Zeszłego lata w Czulimsku = Proszłym letom w Czulimskie / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1974)
Afisz teatralny prapremiery, która miała miejsce 16.11.1974 r. w Teatrze Kameralnym w Sopocie. Reżyseria Stanisław Hebanowski, scenografia Jadwiga Pożakowska.