[Afisz. Incpit] Ogłoszenie Przedsiębiorstwa Miejskie w Lęborku komunikują ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz ostrzegający o karach za wrzucanie do kanalizacji odpadów 5.08.1948 r.
Keywords: Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- źródła