Oczyszczanie Gdańska / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia koparkę wsypującą śnieg do ciężarówki na Targu Drzewnym w Gdańsku, 7 stycznia 1979 rok.