Oczyszczanie Gdańska - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia koparkę wsypującą śnieg do ciężarówki na Targu Drzewnym w Gdańsku, 7 stycznia 1979 rok.
Tytuł ręką autora na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Zima stulecia (1978/1979); Odśnieżanie; Gdańsk (woj. pomorskie)