Zarządzenie : na podstawie przepisów załącznika Nr 6 [...] / Stolarek Piotr. - Stolarek, Piotr (1908-1976) (Prezydent Miasta Gdyni, 1947)
Afisz z tekstem zarządzenia dot. usuwania padłych zwierząt z 19.04.1947 r.