Czy wiesz o co idzie?. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1944)
Antysemicka i antradziecka ulotka.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Antysemityzm -- Polska -- 1900-1945 -- druki ulotne; Propaganda antysemicka -- Polska -- 1900-1945 -- druki ulotne; Propaganda antysowiecka -- Polska -- 1900-1945 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.