Ex Libris Edmunda Kamińskiego Arendt. - Arendt, Andrzej (1953-2021) (1977)
Przedstawia rycerza z chorągwią i tarczą z Gryfem. U góry otwarta książka z napisem: Ex Libris. Za rycerzem regał z książkami i na jego tle napis: Edmunda Kamińskiego. Pod ramką ołówkiem rok i autograf aut.: 77 Arendt.