[Afisz teatralny. Incipit:] My Fair Lady : Musical - Teatr Muzyczny (Gdynia). (Gdynia : [wydawca nieznany], 1965)
Afisz informujący o przedstawieniu w Teatrze Muzycznym w Gdyni. Tekst i piosenki: Alan Jay Lerner, muzyka: Fryderick Loeve. Inscenizacja i reżyseria: Stanisław Kwaskowski, scenografia: Jerzy Gorazdowski, choreografia: Zygmunt Kamiński.
Keywords: Teatr Muzyczny (Gdynia) -- druki ulotne; Teatr Muzyczny im. Danuty Baduszkowej (Gdynia); Afisz teatralny; Afisze -- 1945-1990.