[Afisz teatralny. Incipit:] Ja tu rządzę Komedia w 3 aktach według noweli W. Rapackiego ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu 19.10.1946 r., które wystawił Kaszubski Teatr Ludowy Towarzystwa Teatrów i Muzyki Ludowej R.P. w Wejherowie.