[Afisz. Incipit:] "Dom Marynarza" Kino Teatr ... wyświetla ... potężny film produkcji przedwojennej w wersji polskiej "Bestia" / Dom Marynarza. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o projekcji filmu w dniach od 21-23.04.1946 r.