[Afisz. Incipit:] "Dom Marynarza" Kino Teatr ... wyświetla ... potężny film produkcji przedwojennej w wersji polskiej "Bestia" - Dom Marynarza Marynarki Wojennej (Gdynia). Teatr ([Gdynia] : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o projekcji filmu w dniach od 21-23.04.1946 r.
Keywords: Teatr Dramatyczny Marynarki Wojennej (Gdynia); 1901-2000; 1945-1989; Film polski; Kina (instytucje); Gdynia (woj. pomorskie); Afisz filmowy