Ex Libris Bogna Jakubowska U. B. - Brewersdorff, Ullrich (1920-2008) (1970)
Przedstawia gotyckie sklepienie, w którego górnej części umieszczono postać kobiecą. U dołu napis: Ex Libris Bogna Jakubowska. Sygn. aut. w obrębie kompoz.