Ex Libris Bogna Jakubowska - Brewersdorff, Ullrich (1920-2008).; Jakubowska, Bogna (1939- ). ([S.l., 1970)
Przedstawia gotyckie sklepienie, w którego górnej części umieszczono postać kobiecą. U dołu napis: Ex Libris Bogna Jakubowska. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Data wg działalności aut. i inw. zbioru ekslibrisów.