[Afisz. Incipit:] Kluby sportowe miasta Gdyni organizują 26, 27 i 28 września 1946 r. [...] pierwsze powojenne mistrzostwa Gdyni w grach. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zawodach w Gdyni.