Ex Libris George Encil W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1987)
Przedstawia ustawione jedna za drugą cztery ozdobne ramy, w pierwszej napis: Ex Libris George Encil i sygn. aut. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.