Ex Libris W. Geissler Holzhey. - Holzhey, Hermann (1878-1935) (1911)
Przedstawia w górnym polu okazały most z murowanymi pylonami, w polu dolnym dwa putta trzymają wieniec z emblematami masońskimi. U dołu napis: Ex Libris W. Geissler. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz., niżej ołówkiem autograf aut.