Ex Libris W. Geissler - Holzhey, Hermann (1878-1935).; Geissler, Wilhelm (1895-1977). ([S. l.], 1911)
Przedstawia w górnym polu okazały most z murowanymi pylonami, w polu dolnym dwa putta trzymają wieniec z emblematami masońskimi. U dołu napis: Ex Libris W. Geissler. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz., niżej ołówkiem autograf aut.