Terenowe warunki infiltracji oraz zasoby odnawialne wód podziemnych w Polsce - Graf, Renata; Bartnik, Adam (1967- ). (2017)
Mapa.
Tytuł nagłówkowy.
Zawiera ilustracje.
Dostępne również w formie elektronicznej.