[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Sopocie z dnia 1 września 1951 roku. (Sopot : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o normach zaludnienia mieszkań, 1951 rok.
Keywords: Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.