Afroamerykanki wobec dyskryminacji ze względu na płeć i rasę na przykładzie bohaterek współczesnych seriali telewizyjnych / Aleksandra M. Różalska. - Różalska, Aleksandra M.
Afroamerykanki, Viola Davis, Sposób na morderstwo, czarny feminizm, intersekcjonalność.