[Afisz. Incipit:] Technikum Łączności Ministerstwa Łączności w Gdańsku ... ogłasza zapisy młodzieży na rok szkolny 1955/56. ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o zapisach wraz z warunkami przyjęcia.