[Afisz. Incipit:] Technikum Łączności Ministerstwa Łączności w Gdańsku ... ogłasza zapisy młodzieży na rok szkolny 1955/56. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o zapisach wraz z warunkami przyjęcia.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Szkoły zawodowe; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne