Anna Piekutowska śpiewa poezję / Jakubowski. - Jakubowski, Krzysztof (1946- ). ([wydawca nieznany], 1983)
Plakat występu, który miał miejsce w Wojewódzkim Ośrodku Kultury w Gdańsku (bez daty dziennej). Na druku postać artystki na tle muru.