Exlibris Hans Adolf von Staden T. H. - Hermann, Theodor Heinrich (1867-1926) (1900)
Przedstawia w prostokątnej ramce żaglowiec na morzu, u dołu napis: Exlibris Hans Adolf von Staden. Sygn aut. w obrębie kompoz.