Zarządzenie Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Gdańsku w sprawie akcji zimowej na rok 1966/67 / Bolesław Robakowski. - Robakowski, Bolesław (Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Gdańsku, 1966)
Afisz z października 1966 r.