[Afisz. Incipit] Liga Kobiet w Sopocie urządza w niedzielę, 17 lipca 1949 roku ... zabawę ludową. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o zabawie w Łazienkach Południowych.
Keywords: Liga Kobiet -- 1945-1970 -- druki ulotne; Okręg Łódzki (Liga Kobiet Polskich); Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne