I Sekretarz KW Tadeusz Fiszbach na spotkaniu z dziennikarzami / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1976)
Przedstawia Tadeusza Fiszbacha na spotkaniu z dziennikarzami w Gdansku, na zdjeciach również Adam Nowotnik, Henryk Masłowski, Henryk Śliwowski, Jerzy Królkiowski, Feliks Pieczewski, 30 grudnia 1976 r.