I Sekretarz KW Tadeusz Fiszbach na spotkaniu z dziennikarzami - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1976)
Przedstawia Tadeusza Fiszbacha na spotkaniu z dziennikarzami w Gdansku, na zdjeciach również Adam Nowotnik, Henryk Masłowski, Henryk Śliwowski, Jerzy Królkiowski, Feliks Pieczewski, 30 grudnia 1976 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk