[Afisz. Incipit] Zarządzenie. Stwierdzone zostało, że niektórzy gospodarze sprzedają zboże ... / J. Piotrowski. - Piotrowski, Jan (1907-1984) (Pełnomocnik Rzadu R.P. na obwód Lebork, 1946)
Afisz informujący o zakazie sprzedaży zboża przeznaczonego na siew.