Andrzej Kempa Krystyna Kempa Bonne Année 1971 / Daniel de Tramecourt. - Tramecourt, Daniel Jerzy de (1950-2015) (1970)
Architektura, napis wzdłuż bocznych krawędzi i dolnej: Andrzej Kempa Krystyna Kempa Bonne Année 1971.