Andrzej Kempa Krystyna Kempa Bonne Année 1971 - Tramecourt, Daniel Jerzy de (1950-2015).; Kempa, Andrzej (1936-2009).; Kempa, Krystyna (1970)
Architektura, napis wzdłuż bocznych krawędzi i dolnej: Andrzej Kempa Krystyna Kempa Bonne Année 1971.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, symbol techniki graficznej i data.
Życzenia noworoczne.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.