Ex Musicis Josef Schaschek W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1986)
Przedstawia gryf instrumentu smyczkowego, u góry napis: Ex Musicis Josef Schaschek. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.