Wieżowiec budowany dla Proremu / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia wieżowiec budowany dla Proremu przy ulicy Heweliusza 11 w Gdańsku, 1979 r.