Gdańsk Chełm - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1980)
Przedstawia bloki i przedszkole przy ulicy Tytusa Chałubińskiego w Gdańsku Chełmie, około 1985 roku.
Tytuł ręką autora na rewersie.
Autor i miejsce wydania według pieczątki na rewersie.
Data według przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1945- -- fotografie; Chełm (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- fotografie