[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Zarzad Miejskich Zakladow Gazowni, Wodociagow, Kanalizacji m. Slupska przypomina, że ... nalezy zabezpieczyc przed zamarznieciem wodomierze ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o nakazie zabezpeiczenia instalacji w związku z mrozami.