[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Zarzad Miejskich Zakladow Gazowni, Wodociagow, Kanalizacji m. Slupska przypomina, że ... nalezy zabezpieczyc przed zamarznieciem wodomierze ... (Slupsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o nakazie zabezpeiczenia instalacji w związku z mrozami.
Brak więkoszości polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.