Exlibris Jana Beránka N= / KW. - Wiszniewski, Kazimierz (1894-1960) ([wydawca nieznany], 1942)
W ramce napis: Exlibris Jana Beránka N=, niżej spadające książki. Sygnatura artysty i data w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf autora.