Ex Libris Vaclav Křupka - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Křupka, Vaclav ([Gdynia, 1976)
Przedstawia linie faliste układające się w kształt liści, u dołu napis: Ex Libris Vaclav Křupka. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Miejsce wyd. i data wg bibliogr.
50 exlibrisów rytował w miedzi Wojciech Jakubowski, Malbork 1979