[Afisz. Incipit] Zarządzenie stosownie do uchwały Miejskiej Rady Narodowej m. Malborka ... zostaje wprowadzony w życie podatek Konsumpcyjny ... / A. Ziemski. - Ziemski, Aleksander ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zasadach nowego podatku konsumpcyjnego, 18.04.1946 r.