Ex Libris W. Wilhelm - Rädler, Carl.; Wilhelm, W. (bibliofilstwo). (Wiedeń, 1932)
Przedstawia w okręgu prasę introligatorską, na której leży sterta książek. U góry napis: Ex Libris, u dołu: W. Wilhelm.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem aut., miejscem wyd. i datą.