XIII Rybnicko-wodzisławskie Dni Literatury. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1974)
Afisz z listą poetów biorących udział i programem 6-9.10.1974.
Keywords: Poezja polska -- 1970-.; Życie artystyczne -- Polska -- 1945-1990.