[Afisz teatralny. Incipit:] I dni następnych dana będzie ... Szekspira komedia "Jak wam się podoba". (Gdynia : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przestawieniu kwiecień 1947; reżyseria: Iwo Gall.
Keywords: Miejski Teatr "Wybrzeże" (Gdynia) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.